Dorinio ir socialinių mokslų metodinė savaitė

Kovo 8–12 dienomis vyko dorinio ir socialinių mokslų metodinė savaitė, kurios metu įvairiuose renginiuose dalyvavo 5–8 klasių mokiniai, o mokytojai turėjo virtualų edukacinį užsiėmimą „Romantika tarpukariu“ iš Istorinės Prezidentūros Kaune. Trumpalaikius integruotus istorijos–dailės projektus „Atvirukas Lietuvai“ bei „Įdomioji Lietuvos istorija“ organizavo istorijos mokytojos Aušra ir Jelena bei dailės mokytoja Danutė. 7–8 klasių mokiniai aktyviai dalyvavo Lietuvos šaulių sąjungos Karaliaus Mindaugo šaulių 10-osios rinktinės šaulių organizuotoje viktorinoje Nepriklausomybės Atkūrimo Dienai paminėti. Net 5 mokiniai pateko į dešimtuką: 2 vieta – Gertrūda 7d, 3 vieta – Mijus 8f, 4 vieta – Monika 7d, 6 vieta – Džemilė 8a, 10 vieta – Andrius 7c. Prizas – dienos stovykla su šauliais miške. Visą savaitę 5–8 klasių mokiniams vyko virtualios edukacinės pamokos „Vasario 16-oji ir Kovo 11-oji“, kurias vedė edukatorės Simona ir Miglė iš Lietuvos centrinio valstybės archyvo. Taip pat septintokai ir aštuntokai pasakojo virtualiai penktokams bei septintokams apie Lietuvos kelią į Nepriklausomybę XX a. (Akcija „Mokinys mokiniui“). Mokiniai taip pat dalyvavo Vilniaus miesto istorijos olimpiadoje „Tautų pėdsakai Vilniuje“, Respublikinėje geografijos olimpiadoje „Mano gaublys“ bei Respublikiniame Č.Kudabos geografijos konkurse.  Nuotraukose – 5–6 klasių mokinių darbai.

Susijusios naujienos

Versija neįgaliems   A+   A-



Šeštadienis 17 Balandis 2021


Vilniaus Simono Daukanto progimnazija

Naujienlaiškio prenumerata

2019 m.
Nacionalinis mokinių pasiekimų patikrinimas

2 klasės ataskaita

4 klasės ataskaita

6 klasės ataskaita

8 klasės ataskaita

2–4 klasės
  1. 8.30–9.15 val.
  2. 10 min. pertrauka
  3. 9.25–10.10 val.
  4. 10 min. pertrauka
  5. 10.20–11.05 val.
  6. 20 min. pertrauka
  7. 11.25–12.10 val.
  8. 20 min. pertrauka
  9. 12.30–13.15 val.
  10. 10 min. pertrauka
  11. 13.25–14.10 val.
  12. 10 min. pertrauka
  13. 14.20–15.05 val.

 

5–8 klasės

  1. 8.00–8.45 val.
  2. 10 min. pertrauka
  3. 8.55–9.40 val.
  4. 10 min. pertrauka
  5. 9.50–10.35 val.
  6. 20 min. pertrauka
  7. 10.55–11.40 val.
  8. 20 min. pertrauka
  9. 12.00–12.45 val.
  10. 10 min. pertrauka
  11. 12.55–13.40 val.
  12. 10 min. pertrauka
  13. 13.50–14.35 val.

 

1–5 kl. mokosi įprastu būdu mokykloje.

6–8 kl. mokosi mišriuoju būdu (vieną savaitę įprastu būdu, kitą savaitę nuotoliniu būdu).


lyderiu_laikas_logo
IT logo
Draugiškas internetas Bebro konkursas
Vilniaus miesto savivaldybė
Naudojamės TAMO
Darni mokykla