Šventinių komiksų konkursas „Winter Comics 2020“

Kaip šventiškiausias metų mėnuo gruodis yra kupinas laukimo džiaugsmo ir geros nuotaikos, taip ir mokykla nebeįsivaizduojama be mokinių kalėdinių komiksų. Džiaugiamės, kad šis tarpmokyklinis projektas „Winter Comics 2020” skaičiuoja jau 8 metus. Šiais metais projekte dalyvavo 3 mokyklos: Šiaulių r. Ginkūnų Sofijos ir Vladimiro Zubovų mokykla, Vilniaus Simono Daukanto ir Šiaulių Gegužių progimnazijos.

Nors nuotolinis mokymas(is) tapo neatsiejama ugdymo dalimi, mokytojos ir mokiniai nepabūgo ir priėmė iššūkį išmokti kurti komiksus naudojant Powtoon programą. Taip jie pagilino ne tik anglų kalbos žinias, bet ir pagerino savo IKT įgūdžius.

Sveikiname I–III vietų laimėtojus:

5–6 kl.

I vieta - Almantas G., 6 kl., Šiaulių r. Ginkūnų Sofijos ir Vladimiro Zubovų mokykla

II vieta - Mėta S., 5 kl., Vilniaus Simono Daukanto progimnazija

III vieta - Austėja Ž., 6 kl., Šiaulių Gegužių progimnazija

 

7–8 kl.

I vieta -Benas K., 7 kl., Šiaulių r. Ginkūnų Sofijos ir Vladimiro Zubovų mokykla

II vieta - Laura D. ir Viltė Č., 8 kl., Vilniaus Simono Daukanto progimnazija

III vieta - Justina A., 7 kl., Vilniaus Simono Daukanto progimnazija.

Projektą organizavo anglų kalbos vyr. mokytoja Vaida Sarnackaitė (V. Simono Daukanto progimnazija) ir anglų k. mokytoja Jūratė Pocienė (Šiaulių r. Ginkūnų Sofijos ir Vladimiro Zubovų mokykla).

Mūsų mokinių nugalėtojų darbus galite pažiūrėti čia.

Susijusios naujienos

Versija neįgaliems   A+   A-



Šeštadienis 16 Sausis 2021


Vilniaus Simono Daukanto progimnazija

Naujienlaiškio prenumerata

2019 m.
Nacionalinis mokinių pasiekimų patikrinimas

2 klasės ataskaita

4 klasės ataskaita

6 klasės ataskaita

8 klasės ataskaita

2–4 klasės
  1. 8.30–9.15 val.
  2. 10 min. pertrauka
  3. 9.25–10.10 val.
  4. 10 min. pertrauka
  5. 10.20–11.05 val.
  6. 20 min. pertrauka
  7. 11.25–12.10 val.
  8. 20 min. pertrauka
  9. 12.30–13.15 val.
  10. 10 min. pertrauka
  11. 13.25–14.10 val.
  12. 10 min. pertrauka
  13. 14.20–15.05 val.

 

5–8 klasės

  1. 8.00–8.45 val.
  2. 10 min. pertrauka
  3. 8.55–9.40 val.
  4. 10 min. pertrauka
  5. 9.50–10.35 val.
  6. 20 min. pertrauka
  7. 10.55–11.40 val.
  8. 20 min. pertrauka
  9. 12.00–12.45 val.
  10. 10 min. pertrauka
  11. 12.55–13.40 val.
  12. 10 min. pertrauka
  13. 13.50–14.35 val.

 

1–5 kl. mokosi įprastu būdu mokykloje.

6–8 kl. mokosi mišriuoju būdu (vieną savaitę įprastu būdu, kitą savaitę nuotoliniu būdu).


lyderiu_laikas_logo
IT logo
Draugiškas internetas Bebro konkursas
Vilniaus miesto savivaldybė
Naudojamės TAMO
Darni mokykla