Menar akademija

Mieli tėveliai,

Norime pranešti, jog mūsų mokykloje vyks Menar Akademijos užsiėmimai!

Ką vaikai veikia per „Menar akademijos“ matematikos pamokas?

Sužino, kad matematika lengva, smagi ir kitokia pamoka !

Gretas mintinas skaičiavimas – tik būdas parodyti vaiko neeilinius koncentracijos, atminties, reakcijos ir vizualizacijos gebėjimus. O jie įgyjami štai kaip:

1) PAŽINTIMI SU METODIKA. Pačioje pradžioje vaikai susipažįsta su „Abacus“ skaitliukais ir skaičiavimo jais technika: išmoksta reikiamais pirštais valdyti skaitliukus, mokosi jais užrašyti skaičius ir skaičių kombinacijas, sudėti ar atimti įvairias skaičių sekas, dauginti ir dalinti.

2) ABIEJŲ SMEGENŲ PUSRUTULIŲ LAVINIMU. Vėliau atsisakoma skaitliukų, juos vizualizuojant mintyse. O skaičiuoti padeda pirštais ore atliekamos kombinacijos. Bet paprasto mokymosi nepakanka! Greitis ir skaičiavimo tikslumas atsiranda palaipsniui taikant netradicinius metodus, kurie lavina koncentraciją, atmintį, vizualizaciją ir priverčia vienu metu dirbti abu smegenų pusrutulius.

Šis skaičiavimo būdas patinka mėgstantiems skaičiuoti  ir tinka tiems kas nemyli matematikos.

Daugiau informacijos  apie programos naudą rasite čia : http://www.menar.lt/nauda.html https://www.facebook.com/MenarLietuva

Menar akademijos pamokos: ( 1-4 kl.mokiniams)

Pirmadieniais – trečiadieniais  14.20 – 15.20 val.  507 kab.

Grupė: iki 14 vaikų.

 

Grupei susirinkus informuosime visus tėvelius apie būrelio pradžią.

Pabandyti tikrai verta !

Pirmos dvi pamokos bus bandomosios ir jei vaikui nepatiks, šie užsiėmimai bus nemokami.

Jei turite daugiau klausimų - rašykite tiesiai būrelio organizatoriams el. paštu j.zilione@menar.lt ar skambinkite telefonu +370 645 70787

Pagarbiai / Best regards

Jurgita Žilionė

MENAR akademijos Vilniaus regiono direktorė / mokytoja

Konstitucijos pr. 23, C korp, 6 aukštas, Vilnius Tel. +370 5 2053471 Mob. +370  645 70787  www.menar.lt https://www.facebook.com/MenarLietuva

Susijusios naujienos

Versija neįgaliems   A+   A-


Ketvirtadienis 18 Spalis 2018


Vilniaus Simono Daukanto progimnazija

Naujienlaiškio prenumerata

Pamokų laikas

  1. 8:30 - 9:15 val.
    10 min. pertrauka
  2. 9:25 - 10:10 val.
    10 min. pertrauka
  3. 10:20 - 11:05 val.
    20 min. pertrauka
  4. 11:25 - 12:10 val.
    20 min. pertrauka
  5. 12:30 - 13:15 val.
    10 min. pertrauka
  6. 13:25 - 14:10 val.
    10 min. pertrauka
  7. 14:20 - 15:05 val.

Vilniaus m. savivaldybės apklausa


lyderiu_laikas_logo
IT logo
Draugiškas internetas Bebro konkursas
Vilniaus miesto savivaldybė
Naudojamės TAMO
Darni mokykla
Tėvų linija