Dėl testavimo

Atkreipiame dėmesį, jog prasidėjus ugdymo procesui, mokinių testavimo procedūros vyks atsižvelgiant į ugdymo programas:

1–4 klasių nesirgę COVID-19 mokiniai galės testuotis kaupinių PGR metodu, kai tyrimas atliekamas kas 7 dienas. Tyrimui ėminius imsis iš nosies landos (1,5–2 cm nosies ertmės gylyje);

5–8 klasių nepasiskiepiję arba nesirgę COVID-19 mokiniai galės periodiškai testuotis savikontrolei skirtais greitaisiais antigeno testais kas 5 dienas, kai tyrimui ėminį imsis iš nosies landos (1,5–2 cm)

Testavimo išimtys taikomos:

· COVID-19 liga persirgusiems (nuo teigiamo PGR tyrimo ar antigeno testo rezultato praėję mažiau 210 d.);

· Turintiems COVID-19 ligos antikūnų (nuo teigiamo serologinio antikūnų rezultato praėjo mažiau nei 60 dienų, išskyrus atvejus, kai serologinis tyrimas yra atliekamas po vakcinacijos);

· Pasiskiepijusiems nuo COVID-19, kai nuo antrosios „Comirnaty“ (gam. „Pfizer ir BioNTech“) ar „Spikevax“  (gam. „Moderna“) vakcinos dozės praėjo savaitė.

Susijusios naujienos

Versija neįgaliems   A+   A-



Trečiadienis 01 Gruodis 2021


Vilniaus Simono Daukanto progimnazija

Naujienlaiškio prenumerata

2019 m.
Nacionalinis mokinių pasiekimų patikrinimas

2 klasės ataskaita

4 klasės ataskaita

6 klasės ataskaita

8 klasės ataskaita

1 klasės
  1. 8.30–9.05 val.
  2. 10 min. pertrauka
  3. 9.15–9.50 val.
  4. 30 min. pertrauka
  5. 10.20–10.55 val.
  6. 10 min. pertrauka
  7. 11.05–11.40 val.
  8. 10 min. pertrauka
  9. 11.50–12.25 val.
2–8 klasės
  1. 8.30–9.15 val.
  2. 10 min. pertrauka
  3. 9.25–10.10 val.
  4. 10 min. pertrauka
  5. 10.20–11.05 val.
  6. 20 min. pertrauka
  7. 11.25–12.10 val.
  8. 20 min. pertrauka
  9. 12.30–13.15 val.
  10. 10 min. pertrauka
  11. 13.25–14.10 val.
  12. 10 min. pertrauka
  13. 14.20–15.05 val.

 

1–8 kl. mokosi įprastu būdu mokykloje.


lyderiu_laikas_logo
IT logo
Draugiškas internetas Bebro konkursas
Vilniaus miesto savivaldybė
Naudojamės TAMO
Darni mokykla