Pažangos ir pasiekimų vertinimas

2, 4, 6 ir 8 klasių mokinių pasiekimų vertinimas taikant diagnostinius ir standartizuotus testus

Progimnazija pasirašė sutartį su Nacionaliniu egzaminų centru ir 2016 m. balandžio – gegužės mėn. mokykloje vyks 2, 4, 6 ir 8 klasių mokinių pasiekimų vertinimas taikant diagnostinius ir standartizuotus testus.

2 ir 4 klasių mokinių pasiekimų vertinimo tvarkaraštis:

Diagnostinis /
standartizuotas testas
2 klasė 4 klasė
Testo trukmė Data Testo trukmė Data
RAŠYMAS 1 dalis 45 min. Balandžio 26 d. -
RAŠYMAS - - 45 min. Balandžio 26 d.
SKAITYMAS 45 min Balandžio 28 d. 45 min. Balandžio 28 d.
RAŠYMAS 2 dalis 45 min Gegužės 2 d. - -
PASAULIO PAŽINIMAS - - 45 min. Gegužės 2 d.
MATEMATIKA 45 min Gegužės 4 d. 45 min. Gegužės 4 d.
KLAUSIMYNAS 30 min. Iki gegužės 6 d.

6 ir 8 klasių mokinių pasiekimų vertinimo tvarkaraštis:

Standartizuotas testas 6 klasė 8 klasė
Testo trukmė Data Testo trukmė Data
RAŠYMAS 45 min. Balandžio 27 d. 60 min. Balandžio 19 d.
SKAITYMAS 45 min. Balandžio 29 d. 60 min. Balandžio 21 d.
MATEMATIKA 45 min. Gegužės 5 d. 60 min. Balandžio 25 d.
SOCIALINIAI MOKSLAI - - 60 min. Gegužės 3 d.
GAMTOS MOKSLAI - - 60 min. Gegužės 6 d.
KLAUSIMYNAS 30 min. Iki gegužės 6 d. 60 min. Iki gegužės 6 d.

***

Susipažinti su 1–4 klasių mokinių pasiekimų įvertinimo ir 5–8 klasių mokinių žinių ir gebėjimų diagnostinio įvertinimo tvarkaraščiais galite čia >>

Su Vilniaus Simono Daukanto progimnazijos 1-4 klasių mokinių pažangos ir pasiekimų vertinimo aprašu susipažinti galite čia >>

Su Vilniaus Simono Daukanto progimnazijos 5-8 klasių mokinių pažangos ir pasiekimų vertinimo aprašu susipažinti galite čia >>

 

Versija neįgaliems   A+   A-


Sekmadienis 25 Rugpjūtis 2019


Vilniaus Simono Daukanto progimnazija

Naujienlaiškio prenumerata

Pamokų laikas

  1. 8:30 - 9:15 val.
    10 min. pertrauka
  2. 9:25 - 10:10 val.
    10 min. pertrauka
  3. 10:20 - 11:05 val.
    20 min. pertrauka
  4. 11:25 - 12:10 val.
    20 min. pertrauka
  5. 12:30 - 13:15 val.
    10 min. pertrauka
  6. 13:25 - 14:10 val.
    10 min. pertrauka
  7. 14:20 - 15:05 val.

Vilniaus m. savivaldybės apklausa


lyderiu_laikas_logo
IT logo
Draugiškas internetas Bebro konkursas
Vilniaus miesto savivaldybė
Naudojamės TAMO
Darni mokykla
Tėvų linija