Kvalifikacijos tobulinimas

Seminaras mokytojams

2017 m. birželio 7 d. vadovai, mokytojai ir kiti darbuotojai, vadovaujantys metodinėms ar kitoms grupėms, dalyvavo mokykloje organizuotuose mokymuose „Emocinė kultūra komandoje“ (ved. „Lyderystės ekspertų grupės vadovė“ Nomeda Marazienė), skirtame organizacijos kultūrai ir emocinei kultūrai tobulinti.

***

Seminaras mokytojams

2017 m. birželio 13 d. visi mokytojai ir vadovai dalyvavo seminare, organizuotame mokykloje „Paauglystės iššūkiai. Probleminio elgesio priežastys“ (lekt. Aušra Kurienė).

Seminaras labai naudingas dirbant su paaugliais, tobulinant organizacijos kultūrą.

***

Vilniaus Simono Daukanto progimnazijos vadovo, jo pavaduotojo ugdymui, ugdymą organizuojančių skyrių vedėjų, mokytojų, pagalbos mokiniui specialistų kvalifikacijos tobulinimo aprašas >>

***

Seminaras klasių auklėtojams

Birželio 17 d. grupė Progimnazijos mokytojų dalyvavo seminare „Komandos formavimo strategijos“, skirtame klasių auklėtojų įgūdžių tobulinimui. Seminaras vyko naudojant aktyvius ir įtraukiančius žaidimus, vyko diskusijos ir pokalbiai.

***

Mąstymo potencialo stiprinimo programa

Vilniuje birželio 15-19 d. vyks mokymai, kurių metu dalyviai bus mokomi Feuersteino metodo (Mediated Learning Experience). Plačiau>>

***

Virtuali mokymosi aplinka kviečia registruotis į nuotolinius mokymus. Plačiau >>

***

Lietuvos edukologijos universiteto Profesinių kompetencijų tobulinimo instituto birželio mėn. kvalifikacijos tobulinimo renginiai >>

***

Lietuvos edukologijos universiteto Profesinių kompetencijų tobulinimo instituto gegužės mėn. kvalifikacijos tobulinimo renginiai >>

***

Lietuvos edukologijos universiteto Profesinių kompetencijų tobulinimo instituto balandžio mėn. kvalifikacijos tobulinimo renginiai >>

***

1x.lt Webinarai komanda kviečia registruotis į spalio ir lapkričio mėn. renginius. Renginių tvarkaraštis >>

 

Versija neįgaliems   A+   A-


Antradienis 17 Spalis 2017


Vilniaus Simono Daukanto progimnazija

Naujienlaiškio prenumerata

Pamokų laikas

  1. 8:30 - 9:15 val.
    10 min. pertrauka
  2. 9:25 - 10:10 val.
    10 min. pertrauka
  3. 10:20 - 11:05 val.
    20 min. pertrauka
  4. 11:25 - 12:10 val.
    20 min. pertrauka
  5. 12:30 - 13:15 val.
    10 min. pertrauka
  6. 13:25 - 14:10 val.
    10 min. pertrauka
  7. 14:20 - 15:05 val.

Vilniaus m. savivaldybės apklausa


lyderiu_laikas_logo
IT logo
Bebro konkursas
Vilniaus miesto savivaldybė
Naudojamės TAMO