Bendroji tvarka

PATVIRTINTA
Vilniaus Simono Daukanto progimnazijos
direktoriaus 2017 m. rugsėjo 22 d.
įsakymu Nr. V1-336

Ugdymo organizavimo 2017-2018 mokslo metais
bendroji tvarka

  1. Ugdymo procesas pradedamas rugsėjo 1 d., baigiamas atitinkamai:
  2. Klasė 2017-2018 m. m.
    Ugdymo proceso pabaiga Ugdymo proceso trukmė dienomis
    1-4 05-31 170
    5-8 06-13 181
  3. Mokykla dirba penkias dienas per savaitę.
  4. Ugdymo procesas pagal pagrindinio ugdymo I dalies programą mokyklos sprendimu skirstomas pusmečiais:
    1. Nustatoma pusmečių trukmė 2017-2018 m. m.:
      1-4 klasės:
      pirmas pusmetis: rugsejo 1 d. - sausio 19 d.,
      antras pusmetis: sausio 22 d. - gegužės 31 d.
      5-8 klasės:
      pirmas pusmetis: rugsejo 1 d. - sausio 19 d.
      antras pusmetis: sausio 22 d. - birželio 13 d.
  5. Mokinių atostogos numatomos:
    1-4 klasės:
    Atostogos Prasideda Baigiasi
    Rudens 2017-10-30 2017-11-03
    Žiemos (Kalėdų) 2017-12-27 2018-01-03
    Papildomos 2018-02-19 2018-02-23
    Pavasario (Velykų) 2018-04-03 2018-04-06
    Vasaros 2018-06-01 2018-08-31
    5-8 klasės:
    Atostogos Pasideda Baigiasi
    Rudens 2017-10-30 2017-11-03
    Žiemos (Kalėdų) 2017-12-27 2018-01-03
    Papildomos 2018-02-19 2018-02-23
    Pavasario (Velykų) 2018-04-03 2018-04-06
    Vasaros 2018-06-14 2018-08-31

Versija neįgaliems   A+   A-


Antradienis 17 Spalis 2017


Vilniaus Simono Daukanto progimnazija

Naujienlaiškio prenumerata

Pamokų laikas

  1. 8:30 - 9:15 val.
    10 min. pertrauka
  2. 9:25 - 10:10 val.
    10 min. pertrauka
  3. 10:20 - 11:05 val.
    20 min. pertrauka
  4. 11:25 - 12:10 val.
    20 min. pertrauka
  5. 12:30 - 13:15 val.
    10 min. pertrauka
  6. 13:25 - 14:10 val.
    10 min. pertrauka
  7. 14:20 - 15:05 val.

Vilniaus m. savivaldybės apklausa


lyderiu_laikas_logo
IT logo
Bebro konkursas
Vilniaus miesto savivaldybė
Naudojamės TAMO