Mokslo metų pradžios šventė

img

1, 5 ir 8 klasių mokiniams šventė įvyks 2019 m. rugsėjo 2 d., 10.00 val., mokyklos aktų salėje.

2, 3, 4, 6, 7 klasių mokiniai kviečiami 2019 m. rugsėjo 2 d. 11.00 val. į pirmąją pamoką, kuri įvyks klasių auklėtojų kabinetuose.

Dėl užsitęsusių progimnazijos atnaujinimo darbų, į mokyklą įeiti galima tik iš stadiono pusės.


Pirmokui reikalingų priemonių sąrašas

img

Kuprinė (lengva, plačiomis petnešomis)

Sąsiuviniai pirmokams: rašymo (trijų linijų) – 5 vnt., dideliais langeliais – 5 vnt.

Segtuvas: pratybų sąsiuviui, sąsiuviniams

...
Skaityti...

Priėmimas į progimnaziją

img

Skelbiame mokinių, papildomai kviečiamų mokytis Vilniaus Simono Daukanto progimnazijoje nuo 2019 m. rugsėjo 1 d., sąrašus. (birželio 21d.)


Priėmimas į progimnaziją

img

Skelbiame mokinių, papildomai kviečiamų mokytis Vilniaus Simono Daukanto progimnazijoje nuo 2019 m. rugsėjo 1 d., sąrašus.


Būsimų pirmokų tėvelių DĖMESIUI!

img

Birželio 18 d. nuo 9.00 val iki 10.00 val. kviečiame visus priimtus mokinukus į vasaros pamokėlę.


Priėmimas į progimnaziją

img

Skelbiame mokinių, kviečiamų mokytis Vilniaus Simono Daukanto progimnazijoje nuo 2019 m. rugsėjo 1 d., sąrašus.


„Lietuvos kovų už laisvę ir netekčių istorija“

img

Pavasarį vyko nacionalinis konkursas „Lietuvos kovų už laisvę ir netekčių istorija“, kurį organizavo Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centras. Šiame konkurse dalyvavo Lietuvos ir lietuviškų mokyklų užsienyje 5–12 klasių mokiniai. Organizatoriai siekia puoselėti jaunimo istorinę atmintį, skatinti gimtojo krašto pažinimą, pilietiškumą ir patriotiškumą. Mūsų mokyklos mokinės  Ieva Ubartaitė (7b) laimėjo trečiąją vietą, o Elena Stancikaitė (7b) – paskatinamąją vietą. Sveikiname šias mokines ir jų istorijos mokytoją Aušrą Dringelienę bei dailės mokytoją Danutę Kanevičienę.


Penktadienio pamokų laikas

img

2019 m gegužės 31 d., dėl Valstybinių brandos egzaminų, trumpinamos pamokos

1. 8.30 – 9.00 val.

5 min. pertrauka

2. 9.05 – 9.35 val.

5 min. pertrauka

3. 9.40 – 10.10 val.

15 min. pertrauka

4. 10.25 – 10.55 val.

15 min. pertrauka

5. 11.10– 11.40 val.

5 min. pertrauka

6. 11.45 – 12.15 val.

Administracija


„All about animals“

img

Kviečiame pasidžiaugti Vilniaus miesto 3 klasių mokinių anglų kalbos kūrybinių darbų konkursui „All about animals“ atsiųstais darbais. Konkursas vyko balandžio mėnesį, sulaukėme nemažai darbų, tad vertinimo komisijai darbo tikrai nepritrūko. Sveikiname laureatus, dėkojame visiems dalyvavusiems. Visos padėkos ir diplomai bei prizai nugalėtojams jau ...
Skaityti...

Tarptautinis projektas „eTravel“

img

2018–2019 m.m. 3a klasės mokiniai kartu su savo anglų kalbos mokytojomis Margarita Juzėniene ir Vaida Sarnackaite vykdė tarptautinį eTwinning programos projektą „eTravel“. Kartą per savaitę mokiniai turėjo projektine veikla paremtas anglų kalbos pamokas, kurių metu gerino užsienio kalbos žinias, bendravimo, bendradarbiavimo ir IKT panaudojimo įgūdžius, tobulino mokėjimo mokytis, socialines kompetencijas.
Skaityti...

Puslapiai

Versija neįgaliems   A+   A-


Penktadienis 20 Rugsėjis 2019


Vilniaus Simono Daukanto progimnazija

Naujienlaiškio prenumerata

Pamokų laikas

  1. 8:30 - 9:15 val.
    10 min. pertrauka
  2. 9:25 - 10:10 val.
    10 min. pertrauka
  3. 10:20 - 11:05 val.
    20 min. pertrauka
  4. 11:25 - 12:10 val.
    20 min. pertrauka
  5. 12:30 - 13:15 val.
    10 min. pertrauka
  6. 13:25 - 14:10 val.
    10 min. pertrauka
  7. 14:20 - 15:05 val.

Vilniaus m. savivaldybės apklausa


lyderiu_laikas_logo
IT logo
Draugiškas internetas Bebro konkursas
Vilniaus miesto savivaldybė
Naudojamės TAMO
Darni mokykla
Tėvų linija