Seminaras klasių auklėtojams

img

Birželio 17 d. grupė Progimnazijos mokytojų dalyvavo seminare „Komandos formavimo strategijos“, skirtame klasių auklėtojų įgūdžių tobulinimui. Plačiau >>


Progimnazijoje lankėsi svečiai iš Didžiosios Britanijos

img

Gegužės 19 d. progimnazija sulaukė svečių. Mokyklos veikla, istorija domėjosi bei atvirose pamokose lankėsi mokytojai bei mokyklų vadovai iš Didžiosios Britanijos. Svečius savo pamokose priėmė pradinių klasių mokytoja L. Šileikienė, anglų kalbos mokytoja M. Juzėnienė, matematikos mokytoja A. Barkauskienė, geografijos mokytoja V. Labanienė, dailės ir technologijų mokytoja R. Urbonaitė-Krulikovska, biologijos mokytojas M. Velmunskis. Atlydėjusi svečius VšĮ „Mokyklų tobulinimo centras” administratorė L. Trasauskienė po vizito pasidalino savo įspūdžiais: „Labai LABAI AČIŪ už nuostabų, fantastišką, šiltą priėmimą Jūsų mokykloj!! Trūksta žodžių išreikšti dėkingumą! Visų svečių įspūdžiai vien teigiami. Jie išsiveža gerų minčių, idėjų į savo mokyklas, kurias planuoja pritaikyt“. Plačiau >>


Mąstymo potencialo stiprinimo programa

img

Vilniuje birželio 15-19 d. vyks mokymai, kurių metu dalyviai bus mokomi Feuersteino metodo (Mediated Learning Experience). Plačiau >>


Privalomas mokinių sveikatos patikrinimas

img

Sveikatos specialistai kviečia mokinius vasarą profilaktiškai pasitikrinti sveikatą, nes iki rugsėjo 15 dienos mokiniai turi mokyklai pristatyti pažymą apie savo sveikatos būklę.
Sveikatos patikrinimą reglamentuoja 2011 metais Sveikatos ministro patvirtinta tvarka. Nuo 2013 metų yra būtina ir odontologo apžiūra. Plačiau>>


8 klasių mokinių paskutinio skambučio šventė „Laivai išplauks“

img

2015 m. gegužės 29 d. 12 val. progimnazijos aktų salėje įvyks 8 klasių mokinių paskutinio skambučio šventė „Laivai išplauks“.
Šią dieną 1-4 ir 5-7 klasių mokiniams vyks 3 pamokos. 4 pamoka 5 ir 8 klasių mokiniams bus paskutinė klasės auklėtojo pamoka.


Jaunieji šokėjai dalyvavo socialinių partnerių šventėje

img

Gegužės 13 d. 2a klasės šokių kolektyvas „Šypsenėlė“ ir 3c klasės šokėjai kolektyvas „Sukutis“ dalyvavo socialinių partnerių šventėje „Būkime kartu“. Plačiau >>


Vaikų vasaros poilsio stovykla „Draugystės takas“

img

Birželio 1-12 dienomis 9.30 – 16.30 val. Vilniaus Simono Daukanto progimnazijoje veiks dieninė vasaros poilsio stovykla „Draugystės takas“. Plačiau >>


Puslapiai

Sekmadienis 02 Rugpjūtis 2015


Vilniaus Simono Daukanto progimnazija

Naujienlaiškio prenumerata

Pamokų laikas

  1. 8:30 - 9:15 val.
    10 min. pertrauka
  2. 9:25 - 10:10 val.
    10 min. pertrauka
  3. 10:20 - 11:05 val.
    20 min. pertrauka
  4. 11:25 - 12:10 val.
    20 min. pertrauka
  5. 12:30 - 13:15 val.
    10 min. pertrauka
  6. 13:25 - 14:10 val.
    10 min. pertrauka
  7. 14:20 - 15:05 val.

Rėmėjai ir projektai

rafaelis-logo.jpg

tinklas-trans.png
lyderiu_laikas_logo

Dalyvaujame

Bebro konkursas